نغمه ی امید |
ولیعهدی که آرزوی پادشاهی را به گور برد
هنوز 8 ماه از مرگ "سلطان بن عبد العزیز"، ولی عهد سابق عربستان سعودی نگذشته که "نایف بن عبدالعزیز" یکی از 7 عضو باقی مانده از خانواده سدیری نیز از دنیا رفت و رویای وی برای رسیدن به قدرت محقق نشد. به گزارش مشرق به نقل از فارس، نایف بن عبدالعزیز دومین ولیعهد عبدالله بن عبدالعزیز شاه سعودی و وزیر کشور عربستان سعودی امروز در ژنو مُرد. وحالا
شاه سعودی هم به" آی.سی.یو" منتقل شد. منابع خبری گزارش دادند که پادشاه 89 ساله سعودی پس از انتقال به بیمارستان در بخش مراقبتهای ویژه بستری شده است. [ سه شنبه 91/3/30 ] [ 9:0 عصر ] [ کمیل ]
امام کاظم علیه السلام و سخن گفتن به زبان فارسی :
(بحار الانوار، ج 48، ص 47 از قرب الاسناد)
[ شنبه 91/3/27 ] [ 8:0 صبح ] [ کمیل ]
شیخ انصاری با وجود آن همه وجوهات که از 40 میلیون شیعه نزدش میآوردند، مانند فقرا زندگی میکرد، حتی اموالی که به عنوان هدایا خدمتش داده میشد را بین طلاب و مستمندان قسمت میکرد و مقداری از آن را هم برای آزادی زائرانی که در راه مشهد اسیر ترکمان میشدند، ارسال میکرد.
یکی از شاگردان شیخ انصاری در خواب شیطان را میبیند که به او میگوید: روز گذشته یکی از طنابهای محکم را به گردن شیخ انصاری انداختم و او را از اتاقش تا وسط کوچه کشیدم...
[ پنج شنبه 91/3/25 ] [ 6:0 عصر ] [ کمیل ]
شهروندان شهر استانبول ترکیه جنایت نیروهای آل سعود و آل خلیفه علیه ملت بی دفاع بحرین را محکوم کردند.
به گزارش رحماء شهروندان ترکیه در شهر استانبول با صدای بلند از ملت بحرین حمایت و سرکوب و شکنجه این ملت را محکوم کردند. این تظاهرات را شماری از گروه های جامعه مدنی وابسته به طایفه جعفری برنامه ریزی کردند. تظاهرکنندگان در یکی از خیابان های اصلی استانبول تجمع کردند و با در دست داشتن پلاکاردهایی رنج و آلام ملت بحرین را نشان دادند. تظاهرکنندگان همچنین پرچم حزب الله و تصاویر آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران را در دست داشتند. تظاهرکنندگان شعارهایی علیه دخالت های عربستان سعودی در بحرین سر دادند. ضیاء یلماز رئیس کمیته برگزار کننده این تظاهرات گفت: ملت بحرین با ظلم دوجانبه نیروهای آل خلیفه و آل سعود روبرو است که شدیدترین نوع شکنجه را علیه غیرنظامیان بحرینی اعمال می کنند. یک تظاهرکننده افزود: می خواهیم صدای خود را به کسانی که نمی خواهند حرف حق را بشنوند برسانیم و بگوییم" کشتار مسلمانان بیگناه در بحرین کافی است". یکی از زنان تظاهرکننده تصریح کرد: من یک زن مسلمان ترکیه هستیم از همه می خواهیم برای توقف خونریزی در بحرین دخالت کنند چرا که ملت بحرین مانند ما مسلمان هستند. تظاهرکننده زن دیگر گفت: ما به خواهران خود در بحرین می گوییم که از شما حمایت می کنیم و شما را در رویارویی با ستمگران تنها نمی گذاریم. خبرنگار این شبکه افزود: تظاهرکنندگان در برابر کنسولگری عربستان سعودی در استانبول که تحت نظارت شدید امنیتی قرار داشت، خواهان عقب نشینی فوری نیروهای سپر جزیره از بحرین شدند. این تظاهرات فریادی علیه سکوت رسانه ها و معیارهای دوگانه کشورهای غربی درباره اوضاع بحرین بوده است. یک شهروند ترک گفت: در بحرین، اداهای دروغین حامیان حقوق بشر و دموکراسی روشن شد. کشتار بیگناهان در بحرین برای این مدعیان مساله طبیعی است و حتی آن را محکوم نیز نمی کنند. شهروند دیگر افزود: همه رسانه هایی را که با سکوت و سانسور در کشتار ملت بحرین مشارکت دارند، محکوم می کنیم و از دولت ترکیه می خواهیم اقداماتی را درباره بحرین اتخاذ کند. [ چهارشنبه 91/3/3 ] [ 6:0 عصر ] [ کمیل ]
نگاهی به دلاوریهای رزمندگان اسلام درفتح خونین شهر
خاطرات سربازی که تابلوی فتح خرمشهر را نوشت/ چرا نوشتهای جمعیت 36 میلیون نفر؟
شهید بهروز مرادی» یکی از همین جوانان بود که با افتادن اولین آجر از دیوارهای خرمشهر سنگینی اسلحه را روی شانهاش احساس کرد و دستان خوشتراشاش تا آزادی خرمشهر و از آنجا تا کربلای پنج آن را زمین نگذاشت. آنچه خواهید خواند گوشهای است از خاطرات این شهید بزرگوار از روزهای دفاع مقدس که مینویسد:
28 فروردین 1361
ساعت هشت صبح از شوش به طرف سایت چهار دزفول حرکت کردیم و بعد از بازدید از سایت که منهدم شده بود به دزفول برگشتیم. منطقه سایت در حمله فتحالمبین از دشمن باز پس گرفته شده بود.
ساعت 10 صبح از پل نادری کرخه عبور کرده به رودخانه دزفول رفتیم. نماز جماعت را زیر پل دزفول بر پا کردیم. ناهار را هم مهمان سپاه دزفول شدیم. ساعت دو از دزفول به طرف اندیمشک حرکت کردیم؛ مقصد ما عینخوش بود که تازه آزاد شده بود. از جاده «دهلران» گذشته ساعت 3:30 وارد دشت عباس شدیم؛ تعداد زیادی از تانکهای دشمن سوخته بود. ساعت 3:45 به پادگان عین خوش رسیدیم که نیروهای اسلام به تازگی در آن مستقر شده بودند؛ کمی جلوتر رفتیم.
یک سرباز که با ما سوار مینیبوس شده بود؛ میگفت: «نترسین! عراقیها نمیزنن. اگه بزنن، بچهها میرن توپهاشونو غنیمت میگیرن!»
کنار جاده سمت راست روستای کوچکی بود خالی از سکنه، که در آن لاشه چند خودرو عراقی به چشم میخورد. از پل که گذشتیم به دو راهیای رسیدیم؛ مستقیم ادامه دادیم. ساعت 3:55 هنوز با خاکریز اول 300 متر فاصله داشتیم، که یک گلوله دشمن جلو ما منفجر شد؛ همه ترسیدند و از جلو رفتن منصرف شدند. بنابراین راننده سر و ته کرد. ساعت 14:30 به «امامزاده عباس» برگشتیم.
امامزاده عباس ویران شده بود، اما مقبرههای آن سالم بودند. میلههایی بود که حافظ مقبره بود و به رنگ سبز که سقف آن ضربه خورده بود. آن طرفتر امامزاده، سه تانک خودی در مقابل سه تانک عراقی منهدم شده بودند. خانههای اطراف امامزاده خالی بود و زخم گلولهها بر پیکر آن مشهود، زیارت کردیم عدهای از عربها محلی به زیارت آمده بودند. بوسههای آنها بر مقبره امامزاده عباس تماشایی بود، و من ناخودآگاه گفتم: «فصل بازگشت آوارگان است.» ساعت 5:35 برگشتیم.
در بازگشت، نزدیک پل نادری از خاکریز اول عراقیها دیدن کردیم که صبح دو فروردین شصت و یک آزاد شده بود. داخل سنگرهای عراقیها همه چیز بود! موش، کک، شپش، هزار پا و کرم.
شب در سپاه، شام خوردیم و به شوش برگشتیم. شب را در شوش خوابیدیم.
صبح ساعت هفت از شوش آمدیم سر جاده اهواز - اندیمشک. تعدادی توپهای کششی سنگین از لشکر 21 حمزه در حال حرکت به طرف جبهه آبادان بود.
ساعت 35:7 از پل نادری عبور کردیم. عدهای از نیروها به طرف جبهه، پیاده در حال حرکت بودند؛ آنها سربازان امام زمان (عج) بودند. پشت سر آنها عدهای بچه مدرسهای دزفول، برای بازدید از جبهه در داخل دو دستگاه مینیبوس بودند.
ساعت 50:8 صبح به یک میدان مین رسیدیم که جلو خاکریز عراقیها بود. عدهای از ارتشیها داشتند مینها را خنثی میکردند. فیلمبردار صدا و سیمای رشت که همراه ما بود از آن فیلم گرفت. این منطقه نامش «سرخه» بود که در غرب «کرخه» واقع شده بود. خداوند به ما رحم کرد؛ یک مین زیر پای سربازی به نام «اسماعیل سهرابی» بود که خداوند کمک کرد و چیزی شبیه به معجزه برای ما اتفاق افتاد وگرنه پای هر دوی ما قطع میشد.
ساعت چهار به سایت چهار رسیدیم. آن را دور زدیم؛ هدف ما چنانه و دو سایت بود.
به تپه 1020 رسیدیم و به سمت چپ رفتیم. ساعت 9:40 صبح به چنانه رسیدیم. یک روستا بود که در آن تیپ 17 قم مستقر بود. به مقر قمیها رفتیم. یک مرد ترک زبان به ما خوشآمد گفت و از دلاوریهای رزمندگان برای فتح تنگه رقابیه سخن راند؛ از جهاد گفت که غوغا کرده است. ساعت 11 صبح به طرف «رقابیه» حرکت کردیم. جاده خراب بود. برگشتیم و به طرف اهواز راه افتادیم. غروب به سپاه خرمشهر رسیدیم.
30 فروردین 1361
دیشب در مسیر جاده اهواز شادگان، نیروهایی را دیدم که برای فتح خرمشهر آمده بودند؛ مثل اینکه به یاری خدا، فتح خرمشهر نزدیک است. داشتم تابلوهای فتح خرمشهر را مینوشتم که بچههای صدا و سیمای رشت در مورد اینکه چرا نوشتهای جمعیت: 36 میلیون نفر، با من صحبت کردند. فیلمبردار، «ایرج جهانبین» معروف به رجب بود. بعد هم چند عکس در زیر تابلوها با هم گرفتیم.
31 فروردین 1361
امروز صبح، خواب دیدم یک هواپیمای عراقی در حال سقوط است و خلبان آن با چتر در حال فرود از آسمان. ساعت 6:30 که برای نوشتن دنباله تابلو (به خرمشهر خوش آمدید) به محل کارم رفتم. سه تا از پاسدارهای اعزامی هم آمدند؛ برای آنها خوابم را تعریف کردم. ساعت 9 صبح «عیدی» آمد و با خوشحالی گفت: «یک هواپیمای عراقی با موشک «هاگ» سقوط کرد و خلبان آن را سالم دستگیر کردیم.»
بعد که خلبان هواپیما، از آسمان به زمین میرسد، یک کتک مفصلی از بچههای اصفهان در منطقه دارخوین نوش جان میکند. درجههای سروانی (سه ستاره) خلبان عراقی را «رحیم نصاری» به غنیمت گرفته بود. امشب رادیو اعلام کرد که در این یک ماه اول سال، 35 هواپیمای عراقی در منطقه آبادان سقوط کرده است. یک نفر از بچههای جهاد مرکزی تهران به نام «زهدی» با من مصاحبه کرد. میگفت: «میخواهند در مورد خرمشهر چیز بنویسند.»
1 اردیبهشت 1361
صبح تمرین تیراندازی هجومی داشتیم. چند عکس هم گرفتم؛ کنار تابلوهای «به خرمشهر خوش آمدید».
2 اردیبهشت 1361
ساعت دو «صمد شفیعی» آمد. «هادی رفیعی» هم با قیافه مسخرهای که داشت از راه رسید؛ لباس سربازی و پوتین به تن او گریه میکرد؛ صمد تعدادی عکس و فیلم گرفت. واحدی که او با آن به دارخوین آمده بود، تیپ کربلاست. صمد گفت: «مرتضی قربانی هم آمده؛ آنها در 65 کیلومتری آبادان مستقر شدهاند.»
این روزها نیروهای بیشتری برای باز پس گرفتن خرمشهر به منطقه رسیدهاند. ساعت چهار همراه «رجبعلی جهانبین» (ایرج) عکاس و فیلمبردار صدا و سیمای رشت و «ابراهیم رحیمی» عکاس سپاه خرمشهر به کوتشیخ رفتیم و خیلی زود برگشتیم. امروز بچههای سپاه، مشغول آماده کردن اسلحهها و تفنگهای 106 بودند. کم کم وضعیت برای حمله نهایی مناسب میشود. دیشب گردانهای سپاه 40 کیلومتر پیادهروی داشتند.
3 اردیبهشت 1361
صبح خواب دیدم به شلمچه رفتهایم. روی پل شلمچه بودم و عدهای زیر پل، کنار آب داشتند ماهی میگرفتند. مردی با پیراهن سفید زیر پل بود که ماهی گرفت - شکم ماهی پر از خاویار بود - یکی فریاد زد ماهیهایی که تخم دارند، نگیرند. من گفتم: ول کن بابا، خاویار داره یعنی چه؟ و بعد آن مرد تعداد 9ـ8 ماهی دیگر گرفت و من زیر پیراهنم را گرفتم و او ماهیها را روی آن انداخت. ماهیها همگی سفید بودند و شکمهایشان گنده بود. بعد یک ماهی سیاه بزرگ (سنگسر) زیر پل بود، او را گرفتم؛ یک مرتبه ترسیدم و رهایش کردم. بعد متوجه شدم که یک ماهی خطرناک است. آن طرفتر ماهیهای باریک و لاغری بودند که مثل ماهیهای سفید تنبل نبودند. وقتی به آنها نزدیک میشدی فرار میکردند و دو سه متر آن طرفتر میایستادند؛ عمق آب کم بود. عاقبت هرچه ماهی سفید و شکم گنده بود گرفتیم، اما ماهیهای سیاه و چاق از دست ما فرار کردند.
ساعت شش صبح همراه «صنایعی» (رضا) و یکی از دوستانش برای بازدید به کوتشیخ رفتیم. تا لب کارون رفتیم. موقع برگشتن ساعت حدود هفت بود که یک خمپاره 120 در فاصله 20 متری پشت سر ما به زمین نشست. از یک مرگ حتمی نجات پیدا کردیم؛ خدا رحم کرد. صدا و سیمای آبادان از تبلیغات سپاه فیلم گرفت.
4 اردیبهشت 1361
دیروز ساعت دو به ماهشهر رفتم. دو قالی را که یکی به اسم «فرزاد» و دیگری به اسم خودم بود تحویل گرفتم. در ضمن به بازار ماهشهر رفتم. ساعت 11 ظهر به سپاه خرمشهر برگشتم (آبادان). امروز هم دنباله کار تبلیغات حمله خرمشهر را گرفتیم. بچهها همه در محوطه سپاه جمع بودند. عدهای نیروی جدید که اهل رشت بودند در محوطه سپاه میپلکیدند. سه راه شادگان - آبادان، تعداد هشت توپ کششی سبک را دیدم که در حال حرکت به طرف شادگان و مستقر شدن در دارخوین بودند. این روزها، نیروهای زیادی وارد دارخوین شده است و صحبت از فتح خرمشهر قوت گرفته. بچههای روابط عمومی هم سخت مشغول تهیه بازوبندها و پرچمهای حمله هستند. رنگ بازوبندها سرخ، سبز، سفید و آبی آسمانی و رنگ پرچمها همگی سبز است که جملههای لاالهالاالله، اللهاکبر و انا فتحنا لک فتحاً مبینا روی آنها نوشته شده است.
5 اردیبهشت 1361
صبح خواب دیدم به حضور امام خمینی رسیدهام و فاصله جایی که من نشسته بودم با امام خمینی خیلی نزدیک بود؛ و برای همین تعجب میکردم که چرا فاصله من با امام این قدر نزدیک است؟ از اینکه امام را از نزدیک میدیدم خیلی خوشحال بودم، اما حیف در خواب او را دیدم. بچهها میگویند قرار است بعد از فتح خرمشهر به دیدار امام برویم؛ خوشا به حال کسی که بعد از حمله خرمشهر زنده میماند و امام را زیارت میکند.
در این چند شب بچهها در منطقه دارخوین از آب عبور کردهاند و به شناسایی دشمن پرداختهاند؛ خبر آوردهاند که دشمن اطراف دارخوین نیرو ندارد؛ فقط تعدادی گشتی دارد و احتمال نفوذ تا پادگان دژ خیلی آسان است. همچنین گروهی که دیشب را تا صبح در منطقه دشمن به شناسایی مشغول بودند خبر آوردهاند که مانعی برای نفوذ به جاده خرمشهر - اهواز وجود ندارد. فقط عراقیها از اطراف پادگان دژ را دارند مینگذاری میکنند.
7 اردیبهشت 1361
چیزی ننوشتم.
8 اردیبهشت 1361
امشب شب حمله است.
9 اردیبهشت 1361
امروز صبح «فرزاد» را به خواب دیدم؛ خواب دیدم در خیابان فردوسی خرمشهر سر «بازار سیف» هستیم. «محسن راستانی» یک پاکت نامه سربسته و دو برگ کاغذ به من داد تا نگه دارم؛ عجله هم داشت که برود فیلمبرداری کند. یک مرتبه دیدم فرزاد در حالی که پای راستش میلنگد آمد؛ خیلی خوشحال شدم، اما خودم را نگه داشتم. با خنده گفتم: مگر تو شهید نشده بودی؟ گفت: من زخمی شدم، پایم زخمی شد! بعد اسیر شدم. حالا آزاد شدهام. من از دیدن او خیلی خوشحال شدم و کاغذهای محسن راستانی را به او پس دادم چون فرزاد را دیده بودم.
بعد از این خواب، ساعت دو بعدازظهر یک مرتبه دیدم محسن راستانی همراه سه نفر از صدا و سیما برای فیلمبرداری از حمله خرمشهر وارد سپاه شدند. از دور به او گفتم: «دیشب خواب تو را دیدم و امروز تو آمدی.» تا اینجای خوابم تعبیر شد، اما بقیه آن هنوز تعبیر نشده است. شاید شهید شدن من تکمیل تعبیر خوابم باشد.
امروز جنب و جوش عجیبی است. صبح خبر آوردند، دو نفر از بچههای سپاه خرمشهر و شش نفر از بچههای اراک که برای شناسایی به موضع دشمن در دارخوین رفته بودند شهید شدهاند. دو نفر یکی «سعید سوزنی» و دیگر «سلمان بهار» بوده است. چند تایی از بچهها هم سالم به این طرف رودخانه رسیدهاند؛ از جمله «ام باشی» و «بحرانی».
تمام نیروها به جبهه دارخوین رفتند؛ شهر خالی شده است. قرار است امشب حمله به خرمشهر شروع بشود؛ خداوند همه ما را یاری کند، بچهها سر از پا نمیشناسند.
بعدازظهر رفتم جبهه کوتشیخ، نزدیک پل به همراه «علی آبکار» چند عکس گرفتم. به بچههای کوتشیخ آمادهباش دادند. امشب را میخواهم در حمله شرکت کنم. اگر خدا یار باشد به امید او، با اینکه اسمم جزء عملیات نیست اما شرکت میکنم و امیدوارم بتوانم دِینم را ادا کنم.
دم غروب غسل شهادت کردم؛ منتظر دستور امشب هستیم. انشاءالله که حمله همین امشب صورت میگیرد.
الهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعاء الهم اغفرلی الذنوب التی تنزل البلاء، الهم اغفرلی الذنب اذنبته و کل خطیئة الخطاتها...
18 تیر 1361
جنازه «محمود رضا دشتی» را بعد از 22 ماه در خرمشهر، پیدا کردم. ساعت 4:30 بعدازظهر بود.
19 تیر 1361
مجددا همراه بچههای سپاه به دیدن استخوانهای محمود دشتی رفتیم.
26 تیر 1361
دفن محمود در قبرستان خرمشهر. [ چهارشنبه 91/3/3 ] [ 10:0 صبح ] [ کمیل ]
می توان نطق پیش از دستور علی مطهری علیه نهادی انقلابی مانند سپاه پاسداران را با نطق های چهره های رادیکال اردوگاه اصلاحات مانند «مصطفی تاج زاده» و... مقایسه تطبیقی کرد و نقاط مشترک و کلیدی آنها را دید. از سوی دیگر می توان کارنامه جریان انحرافی را در همین حوزه بازخوانی کرد و با نگاهی فنی، میان استراتژی آنان برای هجمه به نهادهای اطلاعاتی با استراتژی چهره هایی مانند موسوی خویینی ها در عصر اصلاحات ...
[ سه شنبه 91/3/2 ] [ 10:0 عصر ] [ کمیل ]
ما فدائیان امام علی النقی(ع) با کمک خبرگزاری ها، سایت ها و وبلاگ های فعال در عرصه فضای مجازی بنا داریم تا انشاءالله از تاریخ 30 اردیبهشت ماه 1391 تا تاریخ 5 خرداد ماه 1391 را به عنوان "هفته جهانی محکومیت توهین به مقدسات ادیان توحیدی" نامگذاری نماییم و در این هفته که منتهی به روز شهادت امام علی النقی(ع) می باشد، با تمام توان به تولید محتوا در قالب های مختلف در رابطه با این حرکت خواهیم پرداخت. [ سه شنبه 91/3/2 ] [ 3:0 عصر ] [ کمیل ]
امروز باید قلم زد! چرا که روز روز قلم زدن است! پس ای قلم رقصی مستانه و زیبا انجام بده در مقابل صاحبان اصلی قلم! آره ! صاحبان اصلی قلم حقیرانی چون من نیستند و نخواهند بود!زیرا اگر امثال چون منی صاحبانش بودند سالیانی دراز باید بر سر قبرش عزاداری میکردیم!ولی اکنون قلم ها رقصی مستانه انجام میدهند تا به همگان بگویند که هنوز زنده اند! هنوز زنده اند!چون صدها سال است که با آبیاری عالمان حقیقی دین ،درختی تنومند گشته اند! پس قلم میزنم ! به یادتان ای حافظان دین خدا!ای عالمان...
السلام علیک یا رفقائی!(ترجمه:سلام بر بروبکس!) خب یه راست برم ایستگاه اصلی !امروز یه خاطره براتون میگم! یه روز!... [ دوشنبه 91/2/25 ] [ 7:0 عصر ] [ کمیل ]
نامش: فاطمهکنیه اش : ام الحسن ، ام الحسین ، ام المحسن ، ام الائمه و ام ابیها است.برخی از مشهورتین القابش : زهراء ، بتول ، صدیقه کبری ، مبارکه ،عذرا ، طاهره و سیده النساء است.پدرش : رسول اکرم محمد بن عبرالله پیامبر عظیم الشان اسلام صمادرش : خدیجه کبری اولین همسر پیامبر و اولین زنی که به او ایمان آورد.تولدش : در مکه در سال پنجم بعثت.شهادتش : در مدینه در سال یازدهم هجرت.فرزندانش : امام حسن مجتبی ع ، امام حسین سیدالشهداء ، زینب کبری ، ام کلثوم و محسن که سقط شد.
[ چهارشنبه 91/2/20 ] [ 8:0 عصر ] [ کمیل ]
هنگامی که علی (ع) به خواستگاری آمد، پیامبر (ص) فرمودند: «پیش از تو مردان دیگری نیز فاطمه را خواستگاری کردند و در مورد هر یک که با فاطمه سخن گفتم در چهره او کراهت وبی میلی مشاهده کردم اینک همین جا بمان تا من باز گردم.» آنگاه پیامبر(ص) نزد فاطمه رفت وخواستگاری علی (ع) را به او خبر داد و فاطمه سکوت کرد ولی روی برنگرداند. پیامبر فرمود: «الله اکبر سکوت او نشان رضایت است.» مهریه ازدواج علی و فاطمه (ع) یک زره بود که فروخته شد و با بخشی از قیمت آن جهیزی به شرح ذیل برای فاطمه (ع) خریداری نمودند: * یک پیراهن * یک روسری بزرگ * یک حوله سیاه خیبری * یک تختخواب ریسمانی * دو عدد دوشک که یکی از پشم گوسفند و دیگری از لیف خرما پر شده بود * چهار عدد بالش * یک پرده پشمینه * یک قطعه حصیر و بوریا * یک عدد آسیای دستی * یک طشت مسی * ظرفی چرمی * یک مشک برای آبکشی * یک کاسه برای شیر * یک آفتابه * یک سبوی سبز فام * چند کوزه سفالی علی (ع) نیز خانه را با مقداری شن نرم فرش کرد ، چوبی میان دو دیوار خانه نصب نمود تا لباسها را به آن بیاویزند ، یک پوست گوسفند و یک متکا که از لیف خرما پر شده بود برای منزل تهیه نمود. [ سه شنبه 91/2/19 ] [ 10:0 عصر ] [ کمیل ]
|
|
[قالب وبلاگ : سیب تم] [Weblog Themes By : SibTheme.com] |